In de regio Nieuw-Vennep hebben wij inmiddels al een groot aantal huizen verkocht en aangekocht voor onze klanten. Met het juiste advies en begeleiding zult u merken dat u niet teveel betaald of te weinig zal ontvangen. Begeleiding door de juiste experts geeft rust in een toch wel emotionele periode. Door een expert in te schakelen kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en blijf je altijd op de hoogte van het aan- of verkoop proces.

Woningen & bedrijfspanden

Aankoop & verkoop

Verkoopmakelaar

Jouw huis in de verkoop? Door ons landelijke netwerk en lokale experts is de kans op een goede verkoop aanzienlijk! Wij staan jou met raad en daad ter zijde, zodat jij met een gerust gevoel jouw woning kunt verkopen.

Aankoopmakelaar

Duidelijke Verzekeringen komt voor jouw belangen als koper op. Denk bijvoorbeeld aan het beste openingsbod en de juiste onderhandeling strategie. Een aankoopmakelaar bespaart jou in veel gevallen geld en door door onze kennis weet je exact wat je te wachten staat. Omdat wij van tevoren alles duidelijk met jou doornemen.

Contact met onze makelaar?

Een huis aan-of verkopen is persoonlijk, daarom spreken wij jou graag persoonlijk. Maar gerust een afspraak via ons contactformulier. Ben je niet zo’n schrijver, dan is een belletje naar 0252 622 999 voldoende om een afspraak te maken.