Om jou zo goed duidelijk mogelijk van dienst te kunnen zijn, staat ons team klaar!
Wij geven advies over schadeverzekeringen, levensverzekeringen, financiën, pensioenen, hypotheken en ook makelaardij.

Persoonlijk en servicegericht

Wij geloven in maatwerk, daarom is een persoonlijk gesprek met jou van groot belang, zodat zowel jij als wij de juiste vragen kunnen stellen. Ons 5-koppige team bestaat uit een mooie mix van financieel adviseurs. Zij hebben inmiddels hun sporen in de financiële Duidelijke-verzekeringen-nieuw-vennepdienstverlening ruimschoots verdiend.

Onafhankelijk specialist in verzekeringen

Wij bemiddelen voor verzekeringen tussen alle grote banken en verzekeraars, waardoor wij een onafhankelijk advies kunnen geven. Door deze onafhankelijkheid kunnen wij jou vervolgens het product aanbieden wat precies bij jou past.

Totaalpakket voor alle financiële zaken

Of het nu gaat om pensioenen, verzekeringen, hypotheken, maar ook makelaardij. Duidelijke Verzekeringen kan jou een compleet pakket aanbieden, zodat je voor alle financiële zaken bij ons terecht kunt. Wel zo prettig om één contactpersoon te hebben voor al jouw vragen.

Altijd up-to-date

Omdat er met enige regelmaat veranderingen zijn, niet alleen door de regering opgelegd maar ook door wijzigingen in bank- en polisvoorwaarden door verzekeringsmaatschappijen en banken zorgen wij dat wij als eerste op de hoogte zijn. Vervolgens zullen wij onze klanten hiervan op de hoogte brengen, waardoor zij ook als eerste gebruik kunnen maken van de gewijzigde voorwaarden.

null

Miranda de Rooij-Van der Zanden

Directeur, financieel planner & makelaar
Kamla RAGHOENANDAN

Kamla Raghoenandan

Commercieel assistent
null

Ron de Rooij

Mede eigenaar
Joep de Rooij

Joep de Rooij

Commerciele kantoorhond

Certificeringen

RAiA (Register Adviseur in Assurantien)

Onafhankelijk specialist in verzekeringen

Professionaliteit, deskundigheid, integriteit en onafhankelijkheid. Dat zijn onder andere de kernwaarden van de Registeradviseur in Assurantiën, RAiA. De erkenningsregeling RAiA bestaat sinds 2001 en maakt onderdeel uit van de Stichting Assurantie Registratie (SAR). De doelstelling van het RAiA is: De kwaliteit van het verzekeringsadvies aan ondernemers en particulieren op een hoog niveau te brengen en te houden. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan door het vaststellen van inhoudelijk en professionele criteria waar een RAiA aan moet voldoen. Dit wordt onderhouden door middal van een jaarlijks systeem van bovenwettelijke permanente educatie.

FFP (Federatie Financieel Planners)
Gecertificeerd financieel plannerFFP (Federatie Financieel Planners) is de beroepsorganisatie van financieel planners en telt circa 3.500 leden. Financieel planners die zijn aangesloten bij FFP, en daarmee zijn opgenomen in het FFP-certificeringsregister, onderscheiden zich door kwaliteit, deskundigheid en betrokkenheid. Daarom is een gecertificeerd financieel planner met het keurmerk FFP en/of CFP® in staat om u integraal te adviseren over uw financiële situatie en toekomst.

Keurmerk FD (Keurmerk Financiële Dienstverlening)

Keurmerk FD

Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van ons als financieel dienstverlener. Het betekent dat ons kantoor aan hoge eisen voldoet. Hogere eisen dan de Wet op het financieel toezicht verplicht, vooral op het gebied van vakbekwaamheid en klanttevredenheid.

SEH (Erkend Financieel Adviseur)

SEH

Bij een Erkend Financieel Adviseur bent u verzekerd van financieel advies van hoge kwaliteit. De kennis van uw adviseur is altijd up-to-date. Het keurmerk wordt uitgegeven door de SEH, een onafhankelijke stichting die is opgericht met het doel u te voorzien van het beste financiële advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle Erkend adviseurs zijn ervaren, hebben geldige wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte SEH-opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.