Wil je een zakelijke lening afsluiten en daarbij een persoonlijk advies, zodat jouw zakelijke financiering precies past bij jouw onderneming? Wij bieden onafhankelijke financiering aan voor zowel startende als bestaande ondernemers en doen er alles aan om voor jou de beste voorwaarden te realiseren.

aankoop bedrijfspanden - commercieel vastgoed - werkkapitaal - financiering

Zakelijke lening

Bij een zakelijke lening leen je een bedrag wat je binnen een vastgestelde periode terugbetaalt. Hierbij is de rente vooraf bepaald en is lager las je een onderpand hebt. Je ontvangt het geleende bedrag in één keer op je rekening, zodat jij kunt gaan ondernemen zoals je dat voor ogen hebt.

zakelijke financiering
zakelijk krediet

Zakelijk krediet

Een zakelijk krediet is geld wat voor je klaarstaat bij de bank en wat je kunt gebruiken als je dat nodig hebt. Je betaalt alleen rente voor het bedrag wat je hebt opgenomen. Het kan namelijk zo zijn dat je tijdelijk geld nodig hebt om voorraden of debiteuren te betalen. Geld wat je niet gebruikt blijft gewoon bij de bank staan. Een zakelijk krediet aanvragen verzorgen wij voor zowel startende als bestaande ondernemingen en uiteraard altijd met voorwaarden die passen bij jouw onderneming.

Zakelijke hypotheek

Wil je een pand kopen of bouwen om jouw onderneming te starten of voort te zetten? Of wil je jouw bedrijfspand verbouwen en heb je een hypotheek nodig? Het bedrijfspand is dan onderpand van je hypothecaire lening.

Bedrijfshal, winkelpand of kantoor kopen

Heb je een ruimte nodig om goederen op te slaan, om jouw producten te kunnen maken, een winkel te openen of een kantoor waar je klanten kunt ontvangen? Dan is de aanschaf van een bedrijfshal vaak een mooie kans om te investeren. Wil je de bedrijfshal aanschaffen om te verhuren, ook dan kan investeren in onroerend de juiste keuze zijn. Als je de aankoop niet kunt financieren uit eigen middelen is een zakelijke hypotheek een oplossing. Wij helpen je graag om de beste keuze te maken.

zakelijke hypotheek
zakelijke lease

Zakelijke lease

Met een zakelijke lease hoef je geen grote investering te doen om bijvoorbeeld een auto, machines of bedrijfsmiddelen te leasen. Het grote voordeel is dat je beheer en onderhoud uit handen kunt geven aan de leasemaatschappij, waardoor jij meer tijd overhoudt om te ondernemen. Je bent zelf wel eigenaar van de middelen, dus je moet nog wel aan de juiste verzekering denken.

Op zoek naar een financiering? Bekijk hier de mogelijkheden